Descargar Enviar i Rebre: Amb 141 Enigmarius en PDF de Marius Serra

Descargar Enviar i Rebre: Amb 141 Enigmarius en PDF de Marius Serra año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Enviar i Rebre: Amb 141 Enigmarius
 • Autor del libroMarius Serra
 • Fecha de publicación: 26/1/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788466408431
 • Valoración del libro: 4.4 de un máximo de 5
 • Votos: 167
 • Autor(a) de la reseña: Gabriela Díaz Pérez
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.83 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 408
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Màrius Serra ha fet de la interacció un territori narratiu. Relata en un article el sorprenent cas del futbolista exclòs per Serrat del quintet "Basora, César, Kubala, Moreno i Manchón" i un lector li envia un correu electrònic que dóna un nou gir a la història. La divulgació d'una enigmàtica pintada al Maresme provoca missatges en cadena fins que es resol el misteri. De la denúncia mordaç a l'observació de paradoxes xocants, la personal mirada de Màrius Serra sobre la realitat diària ho abasta gairebé tot. Temes com la narcosala, Ciutadans, l'Opus Dei, els jocs de rol o Sven Hassel susciten rèpliques insospitades que, reproduïdes aquí, enriqueixen el text.Per primera vegada, Màrius Serra recull en un llibre els seus millors 141 articles publicats durant més de 141 mesos de columnista a La Vanguardia i l'Avui, seguits d'algunes de les reaccions més significatives enviades pels seus lectors. Aquesta selecció la complementa amb 141 enigmàrius, els enigmes que planteja cada dia en la seva popular secció d'El matí de Catalunya Ràdio, classificats pel seu grau de dificultat segons el percentatge d'encert obtingut entre els oients. Dues mostres, doncs, de la viva interacció que l'escriptor provoca per mitjà de la premsa i la ràdio, la pròpia de l'agitador d'idees més enginyós.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PPTX - PNG - EPUB - WORD - DOC - RB - TXT - PDB - PDF. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: MEGA - DivShare - Dropbox - Mediafire - Google Drive - Openload - Torrent - FreakShare
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Filología

Otros libros del autor Marius Serra

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros en el idioma Catalán