Descargar Errata en PDF de Pruden Panades

Descargar Errata en PDF de Pruden Panades año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Errata
 • Autor del libroPruden Panades
 • Fecha de publicación: 27/11/2018
 • EditorialEL TINTER
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788464692764
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 139
 • Autor(a) de la reseña: Isaías Alonso García
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.53 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 76
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En plena era digital i amb un llenguatge molt sincrètic, ERRATA. Les tribulacions de l’impressor Prim incorpora alguns dels codis, eines, elements tipogràfics o llegendes propis del món de les impremtes. Un fet inesperat és el fil conductor del conte. La petita història avança en dobles pàgines que no es despleguen i juga amb la transparència del paper (tradicionalment un inconvenient) per oferir diversos matisos gràfics. És per aquests motius que cada pàgina té una certa autonomia i convida a ser llegida i manipulada per lectors i lectores de qualsevol edat.Sota les premisses de l’ecoedició, la responsabilitat mediambiental i social, Pol·len Edicions i l’agència de disseny gràfic La Page Comunicació Visual (empreses amb el distintiu EMAS) han editat aquest conte a partir d’una idea original de Pruden Panadès.És el primer títol de la Col·lecció Ginkgo i ha comptat amb el suport entusiasta d’ANTALIS que ha aportat el paper.Cada conte de la col·lecció planteja un aspecte significatiu de l’ecoedició, i es clou amb una Motxilla Ecològica amb tota mena d’informacions bàsiques sobre el procés d’elaboració seguit i el seu impacte mediambiental.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PNG - WORD - EPUB - PDF - TXT - DOC. Compresión disponible ARJ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - MEGA - Google Drive - Dropbox - FileNurse - DivShare
Votar:

Otros libros de la editorial EL TINTER

Otros libros en el idioma Catalán