Descargar Montserrat Roig. la Memòria Vida en PDF de Aina Torres Rexach

Descargar Montserrat Roig. la Memòria Vida en PDF de Aina Torres Rexach año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Montserrat Roig. la Memòria Vida
 • Autor del libroAina Torres Rexach
 • Fecha de publicación: 23/11/2018
 • EditorialSEMBRA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788416698097
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 131
 • Autor(a) de la reseña: María Camila Jurado
 • Fecha: 28/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Montserrat Roig és una de les grans figures de la literatura catalana del segle XX. La seva vida és representativa de la generació que va néixer i créixer sota les mordasses del franquisme. Eren els anys de les revoltes del 68, la clandestinitat, les assemblees universitàries, les il·lusions per la caiguda del dictador i el desencís per la reforma del règim. En aquest món convuls, Montserrat Roig va combatre en els fronts de la literatura i el feminisme. Però, també, en el de la lluita contra el silenci i l’oblit. Estava convençuda que «si hi ha un acte d'amor, aquest és la memòria» i ho va dur a la pràctica al llarg de la seva vida. Va recuperar la memòria amb la literatura, obrint les seves pàgines a les dones proscrites, en la tradició literària; amb el periodisme, donant veu a les persones que no la tenien; i amb reportatges d'investigació, com el que va esdevenir l’obra de referència sobre els catalans als camps d’extermini nazi. Perquè Montserrat Roig fou una escriptora total que partia de la idea que la cultura és l’arma més revolucionària a llarg termini.A Montserrat Roig. La memòria viva, la periodista i escriptora Aina Torres ens endinsa en la vida i l’obra de Montserrat Roig a través de la literatura, el feminisme, el periodisme i la memòria històrica. El resultat és un homenatge emotiu alhora que una...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DOCX - EPUB - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible TZO - RAR - CBR - ZIP - 7-ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Zippyshare - JumpShare - Google Drive - Hotfile - Mediafire - MEGA - Depositfiles
Votar:

Otros libros de la editorial SEMBRA LLIBRES

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Filología

Otros libros en el idioma Catalán