Descargar Resum de la Literatura Catalana en PDF de Lluis Nicolau D Olwer

Descargar Resum de la Literatura Catalana en PDF de Lluis Nicolau D Olwer año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Resum de la Literatura Catalana
 • Autor del libroLluis Nicolau D Olwer
 • Fecha de publicación: 22/11/2018
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788416587353
 • Valoración del libro: 4.78 de un máximo de 5
 • Votos: 175
 • Autor(a) de la reseña: Isabella Reina
 • Fecha: 19/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 126
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Petits grans clàssics de la Història de Catalunya té com a objectiu posar a l’abast d’un públic ampli estudis monogràfics de grans autors catalans, tots ells desapareguts, sobre episodis decisius i personatges rellevants de la història de Catalunya. Malgrat que recerques posteriors han ampliat el coneixement del passat català, els llibres de la present col·lecció conserven el seu interès i il·lustren de manera planera la història de Catalunya. Aquesta nova col·lecció és també un homenatge a aquells estudiosos que varen contribuir a difondre episodis cabdals del passat català en moments sovint difícils per a la pervivència de la identitat col·lectiva del país. Cada volum gaudeix del padrinatge d’un historiador dels nostres dies, que presenta el contingut del llibre en el context historiogràfic en què va produir-se. Aquesta col·lecció pretén també recuperar la memòria històrica de Catalunya en un moment en què el poble català està cercant nous camins cap a un futur millor.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - OEB - TXT - OEB - RB - PDF - TXTz - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - ACE - IMG - DEB
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - MEGA - Mediafire - Hotfile - Torrent
Votar: