Descargar Diari (1922) en PDF de Rafael Tasis

Descargar Diari (1922) en PDF de Rafael Tasis año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Diari (1922)
 • Autor del libroRafael Tasis
 • Fecha de publicación: 11/12/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788498839210
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 114
 • Autor(a) de la reseña: Ariadna Peres
 • Fecha: 10/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.01 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 136
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Quan tenia quinze anys, el 1922, Rafael Tasis va començar a escriure el primer diari de la seva vida. Cada dia, festa i feina, escrivia una pàgina de la llibreta que hi va destinar. Molt unit a la família, hi registra les celebracions festives, les visites als parents o les anades al teatre i al cinema i, és clar, les inquietuds més íntimes. Alhora, des d'una mirada càndida, hi reflecteix el batec de Barcelona, situada en la cruïlla entre tradició i modernitat. Políticament, el joveníssim Tasis s'hi mostra un catalanista abrandat, entusiasta del nacionalisme irlandès i partidari de la plena sobirania política de Catalunya. Lector voraç, hi fa gala d'una forta vocació literària i hi desplega múltiples projectes d'una ambició titànica, que apunten, incipientment, cap a la poesia, la narrativa i la crítica. Aquest primer diari mostra, en definitiva, com es conforma el Tasis escriptor.Quan tenia quinze anys, el 1922, Rafael Tasis va començar a escriure el primer diari de la seva vida. Cada dia, festa i feina, escrivia una pàgina de la llibreta que hi va destinar. Molt unit a la família, hi registra les celebracions festives, les visites als parents o les anades al teatre i al cinema i, és clar, les inquietuds més íntimes. Alhora, des d'una mirada càndida, hi reflecteix el batec de Barcelona, situada en la cruï...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - JPEG - TXT - PDF - WORD - TCR - EPUB - PML. Compresión disponible RAR - ZIP - ARJ
 • Servidores habilitados: Send U It - Dropbox - MEGA - Mediafire - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Filología