Descargar Personatges Convertits en Paraules en PDF de David Paloma

Descargar Personatges Convertits en Paraules en PDF de David Paloma año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Personatges Convertits en Paraules
 • Autor del libroDavid Paloma
 • Fecha de publicación: 11/12/2018
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788448935610
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 111
 • Autor(a) de la reseña: Florencia Álvarez Fernández
 • Fecha: 5/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Llibre singular, que permet descobrir quins personatges s' amaguen darrere paraules com jacuzzi, quinqué, rebeca, sequoia... i 150 més. En llegiràs els trets principals de la seva vida i de la seva obra, et distrauràs amb la història de cada paraula i fins i tot podràs sorprendre' t amb una colla de curiositats inaudites. Personatges convertits en paraules és un llibre d' epònims, és a dir, de noms propis que acaben convertint-se en noms comuns. Per això fa gràcia adonar-se que un casanova és un home seductor (Giacomo Casanova s' enamorava de totes les dones que coneixia); que una veu estentòria és una veu fortíssima (Stèntor cridava tant com poden cridar cinquanta persones juntes); que un ravatxol és un infant entremaliat (Ravachol era un anarquista francès), o que qui porta unes manolo porta unes sabates de categoria (el dissenyador Manolo Blahnik és dels pocs personatges vius que té un epònim). Benvolgut lector: deixa' t seduir per epònims nacionals com piquiponiana i internacionals com platònic, epònims que caduquen, com zepelí, i epònims gairebé perennes, com watt o volt o acadèmia. El coneixement no està renyit amb la curiositat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TCR - PDF - DOC - TXT - EPUB - GIF - WORD. Compresión disponible ZIP - LZMA - TAR.Z - XZ - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - MEGA - Amazon Drive - Zippyshare - Google Drive - Dropbox - SendGB
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018