Descargar Llengua Catalana i Neologia en PDF de Varios Autores

Descargar Llengua Catalana i Neologia en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Llengua Catalana i Neologia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 21/2/2018
 • EditorialMETEORA
 • IdiomaEspañol
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788495623317
 • Valoración del libro: 4.2 de un máximo de 5
 • Votos: 56
 • Autor(a) de la reseña: Oscar Casanova
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 400
 • Incluye un resumen PDF de 41 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les llengües disposen de mecanismes de creació de paraules que permeten que els seus parlants formin neologismes per denominar noves realitats, per diferenciar realitats ja existents o simplement amb finalitats estilístiques o expressives. Les possibilitats de formació de mots que ens ofereix la llengua catalana han estat descrites en les gramàtiques tradicionals i especialment en gramàtiques descriptives recents. El contrast, però, de la “fotografia estàtica” de les gramàtiques, especialment les més antigues, amb la “fotografia dinàmica” que ens ofereix l’observació dels neologismes d’àmplia difusió, apareguts recentment en textos escrits i orals de llengua general, permet avaluar quina és la tendència neològica de la llengua catalana. I és amb aquest objectiu innovador que neix aquesta publicació, per cobrir un buit en el panorama de la llengua general. Llengua catalana i neologia conté una introducció sobre el català i la innovació lèxica en el panorama internacional, un estudi sobre la creació de neologismes en català i un recull de més de 1.000 neologismes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - WORD - HTM - SNB - TXTz - LRF - EPUB - DOC. Compresión disponible RAR - TAR - ACE - 7-ZIP - ZIP
 • Servidores habilitados: Hostr - MEGA - ADrive - Torrent - SendSpace - Dropbox - Hotfile - Google Drive - Mediafire - WeTransfer
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial METEORA

Otros libros en el idioma Español

Otros libros del género o colección Filología