Descargar Barcelona 11 Julio del 1937 en PDF de Manuel Aznar

Descargar Barcelona 11 Julio del 1937 en PDF de Manuel Aznar año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Barcelona 11 Julio del 1937
 • Autor del libroManuel Aznar
 • Fecha de publicación: 2/7/2018
 • EditorialRENACIMIENTO
 • IdiomaEspañol
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788484723547
 • Valoración del libro: 4.37 de un máximo de 5
 • Votos: 103
 • Autor(a) de la reseña: María josé Leon
 • Fecha: 18/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.74 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 178
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De la recuperación de la memoria históricaDurant aquest any 2007 hem commemorat el setenta aniversari del Segon Congrés Internacional d'Escriptors per a la Defensa de la Cultura, desenvolupat del 4 al 18 de juliol de 1937 a València -aleshores capital de la República-, Madrid, Barcelona i París. Aquest Congrés fou l?acte de propaganda intel·lectual més espectacular organitzat pel Ministerio de Instrucción Pública y Bellas Artes del govern republicà, un Congrés no només contra el feixisme sinó també contra la política de no-intervenció practicada per les democràcies occidentals. Perquè, en aquell context de guerra i revolució, el Congrés de 1937 constituí un acte de solidaritat amb la República espanyola protagonitzat pels escriptors antifeixistes d'arreu del món, un Congrés i una solidaritat que van tenir un ampli ressò internacional. Barcelona, la tercera capital de la República espanyola, no podia quedar al marge d'aquesta commemoració. Aquest llibre, en reconstruir la sessió catalana celebrada al Palau de la Música Catalana de Barcelona l'onze de juliol del 1937 i presidida per Lluís Companys, president de la Generalitat, vol crear memòria d'aquell Congrés mític. Un llibre que, en definitiva, vol contribuir a la recuperació de la nostra memòria democràtica.Durant aquest any 2007 hem commemorat el ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TCR - PDF - EPUB - WORD - OEB - PPTX - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - XZ - TAR.GZ - AZW - RAR
 • Servidores habilitados: Uploaded - Mediafire - Gett - Google Drive - Torrent - Dropbox - 1fichier - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Filología

Otros libros de la editorial RENACIMIENTO

Otros libros en el idioma Español

Otros libros del año 2018