Descargar Victor Catala. una Biografia Insolita en PDF de Luis Albert Rivas

Descargar Victor Catala. una Biografia Insolita en PDF de Luis Albert Rivas año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Victor Catala. una Biografia Insolita
 • Autor del libroLuis Albert Rivas
 • Fecha de publicación: 21/7/2018
 • EditorialBRAU EDICIONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788496905825
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 50
 • Autor(a) de la reseña: Mercedes Roman
 • Fecha: 13/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 296
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Lluís Albert ha dedicat una important part de la seva vida a l’estudi i la divulgació de l’obra de la seva tia, Caterina Albert, “Víctor Català”. Ara recopila a Víctor Català, una biografia insòlita. Recull de proses i poesies inèdites textos diversos de Caterina Albert que, o bé no han vist la llum o ho van fer en revistes i publicacions locals o efímeres, actualment il•localitzables. A més dels textos, el llibre reprodueix alguns dels dibuixos de Caterina Albert que ens permeten conèixer la vessant pictòrica de l’autora, molt poc coneguda, a més d’algunes fotografies.Agrupats en diferents capítols a tall de biografia, els diferents textos –proses i poesies- ens ajuden a copsar la complexa personalitat humana de Víctor Català. Cadascun dels capítols conté una introducció de Lluís Albert que ens ajuda a contextualitzar els textos, i ens n’explica la selecció. D’aquesta manera, i gràcies als detalls interessants i desconeguts que Lluís Albert aporta, tenim una imatge de l’escriptora més autèntica de la que, de vegades, s’ha divulgat.Aquest és el segon volum de la col•lecció “Les closes”, que vol aprofundir en el coneixement dels nostres clàssics, sovint oblidats. A través d’una mirada atenta i apreciativa, recuperem uns textos de gran riquesa que ens ajuden a valorar amb més justícia els autors clàssics catalans.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDB - WORD - DOC - PNG - PDF - EPUB - FB2 - TXT. Compresión disponible RAR - TZO - BZ - ZIP - ARC
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Dropbox - Hotfile - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Filología

Otros libros del año 2018