Descargar Virginia Woolf i el Club de Bloomsbury en PDF de Marta Pessarrodona

Descargar Virginia Woolf i el Club de Bloomsbury en PDF de Marta Pessarrodona año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Virginia Woolf i el Club de Bloomsbury
 • Autor del libroMarta Pessarrodona
 • Fecha de publicación: 11/8/2018
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788415224853
 • Valoración del libro: 4.42 de un máximo de 5
 • Votos: 116
 • Autor(a) de la reseña: Agustina Costa
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’any 1972, Marta Pessarrodona va viatjar a Anglaterra sense data de retorn. Des d’una casa victoriana de Nottingham, on hi tenia una cambra pròpia, va iniciar la lectura de Virgina Woolf, i en molt poc temps, l’autora de títols tan extraordinaris com Mrs. Dalloway o Al far es convertiria en la seva professora d’anglès particular i en la seva fascinació més viva. Des de llavors, Marta Pessarrodona ha aprofundit com ningú en el fascinant món del Grup de Bloomsbury, al voltant del qual trobem alguns dels intel·lectuals més destacats del segle XX: escriptors com E.M. Forster, T.S. Eliot o Lytton Strachey; pintors com Roger Fry o Duncan Grant; filòsofs com Maynard Keynes o Bertrand Russell; figures tan extraordinàries com la ballarina Lydia Lopokova i l’aristòcrata Lady Ottoline Morrell, i evidentment, les incomparables germanes Stephen, Vanessa Bell i Virginia Woolf. Avui, anys més tard, la passió de Marta Pessarrodona per aquests personatges, alguns dels quals va arribar a tractar, i per aquella època no ha disminuït en absolut. Virgina Woolf i el Grup de Bloomsbury nés el seu homenatge més personal.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PML - XPS - RB - WORD - EPUB - DOC - PDF. Compresión disponible TZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Mediafire - Dropbox - FreakShare - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial ARA LLIBRES

Otros libros del género o colección Filología

Otros libros en el idioma Catalán